Adunarea Generala a FDR 14.06.2013

Adunarea Generala a FDR 14.06.2013

Vineri 14 iunie a avut loc a Targu Mures Adunarea Generala ordinara a Federatiei, acolo unde Iasi Darts Club a fost reprezentata de Presedintele Iulian Petac.

Intr-o sedinta care a durat mai mult de 8 ore! dar care a aratat mult mi bine decat in anii precedenti, s-au pus bazele unor proiecte destul de interesante, s-au tras concluziile anului competițional recent încheiat, si s-au trasat strategiile pt anul urmator;

Dintre cele mai importante hotarari reamintim:

– s-a renuntat la organizarea de Concursuri Nationale in formatul de pana acum (unul pe regiune), dandu-se posibilitatea organizaii unor cupe, care in functie de conditiile oferite, vor fi impartite in cupe de categoria I si cupe de categ II.

– s-a pastrat organizarea Concururilor regionale in formatul cunoscut si pana acum, insa s-a schimbat taxa de participare de la 40 la 50 de ron, acest lucru permitand cresterea fondului de premiere.

– Schimbarea sistemului de punctaj, se vor acorda mai putine puncte in concursurile din Campionatul national, iar ecartul  intre castigator, finalist si ceilalti jucatori va fi mai mic.

– s-a hotarat marirea taxei de viza de la 100 ron la 120

– vor fi organizate concursuri locale, sub egida Federatiei, pentru jucatorii fara experienta in concursuri nationale sau internationale.

In speranta ca hotararile luate in aceasta Adunare vor ajuta la cresterea dartsului in Romania, uram tuturor jucatorilor si membrilor concediu placut, si ne intalnim in toamna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *