Bogdan Racariu castiga editia cu nr 3 a Ligii

Bogdan Racariu castiga editia cu nr 3 a Ligii

Iasi Darts League si-a incheiat play-off-ul cu nr 3 in acest weekend; un play-off care a aratat mai bine ca niciodata, avand in vedere modificarile sistemului de joc.

Inainte de meciurile pt titlu, a avut loc meciul de Baraj pt promovare in Liga 2 intre Mihaita Iordache si Alin Dionisiam, primul impunandu-se cu 6-1, va juca in liga 2 incepand cu editia 4, in vreme ce Alin va ramane tot in liga 3.

Meciurile din play-off au avut o desfasurare interesanta, nelipsind surprizele. Cea mai mare dintre ele a venit din partea lui Bogdan Racariu care a trecut in semifinale de castigatorul sezonului regulat Cristi Romila cu un neverosimil 3-0 la seturi; In cealalta semifinala detinatorul titlului, Vali Rusanovschi a dispus cu acelasi scor 3-0 la seturi de Cristi Nazare. Finala a inceput intr-o nota de echilibru, primul set fiind adjudecat la limita de Bogdan 3-2 la fel si set-ul nr 3, urmand apoi o desprindere pentru castigator 5-1 la seturi in final.

Ca si remarca, invingatorul acestei editii este nou promovat, la fel ca si unul din semifinalisti Cristi Nazare; a fost editia cu cei mai multi participanti de pana acum 25!

Trecand inca o data in revista rezultatele avem:

Castigatorul sezonului regulat Cristi Romila

Castigatorul play-off-ului Bogdan Racariu

Retrogradati in liga 2 Ilie Nastasa si Florin Boca

Promovati in liga 1 Emil Bors si Madalin Dancianu

Retrogradat din Liga 2 Ionut Tudose

Promovati in liga 2 Florin Cristea, Sorin Livint si Mihaita Iordache.

Urmatoarea editie va incepe in luna septembrie, pana atunci vacanta placuta si spor la antrenamente!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *