Bogdan Racariu isi apara titlul Iasi Darts League

Bogdan Racariu isi apara titlul Iasi Darts League

Sfarsit de an foarte bogat in evenimente pt dartsul iesean, care programeaza finalele celor doua competitii locale consacrate si o deplasare la brasov pt cupa Kronstadt.

Prima competie programata a-si desfasura finala a fost Iasi Darts League, care si-a incheiat astfel cea de-a patra editie. Dupa cum v-ati obisnuit din editiile precedente trofeul pus in joc a fost disputat de cei mai buni patru jucatori din prima liga la finalul sezonului regulat, care, pt a patra oara a consecutiv l-a avut pe Cristi Romila pe primul loc in clasamentul general.

Finala de duminica a fost adjudecata insa, de Bogdan Racariu, care a dominat sesiunea, reusind sa intre pt a doua oara in posesia mult ravnitei cupe, si devenind favorit la pastrarea acesteia; dupa cum stiti cine va castiga trofeul de 3 ori il va pastra definitiv.

Castigatorul, care s-a clasat pe locul 2 in clasamentul general, a reusit o seara foarte buna inregistrand victorii categorice 3-0 cu Marius Tanasa si 5-0 cu Vali Rusanovschi, in ciuda pauzei competitionale pe care a luat-o pe plan local.

La polul opus al ligii, locul 8 a fost ocupat de Huck, care s-a retras din Liga din motive personale,in vreme ce pozitia a 7-ea a fost ocupata de Florin Boca, ce va evolua din sezonul urmator in Liga 2.  Acestia vor fi inlocuiti de Vali Ciacaru si Florin Cristea, ocupantii primelor 2 pozitii din Liga secunda , liga din care nu a retrogradat nici un jucator, datorita retragerilor lui Huck si Radu Agheorghiesei. Pt locurile cestora lupta este inca deschisa in Liga 3, care programeaza etape pana la sfarsitul lunii ianuarie 2014.

Urmatoarea editie este programata sa inceapa pe 1 martie 2014, pana atunci felicitari invingatorului, si spor la antrenamente!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *