Costel Nechifor se impune in primul “Regional” al sezonului

Costel Nechifor se impune in primul “Regional” al sezonului

31 de jucatori si 5 jucatoare din toata Moldova au venit cu ganduri mari la primul concurs Regional din acest sezon, organizat la Iasi.

Ca si noutate concursul feminin s-a desfasurat in sistem grupa, cele 5 participante jucand fiecare cu fiecare, castig de cauza avand insa tot dubla campioana nationala Oana Birsan, care a reusit sa se impuna cu maximum de puncte.

Daca la feminin lucrurile au fost destul de simple pentru clubul din Piatra Neamt, la masculin ambii finalisti au fost de la Iasi Darts Club, castig de cauza avand Costel Nechifor, proaspat transferat de ieseni, care a reusit sa se impuna dupa un final dramatic in fata lui Bogdan Racariu. Podiumul a fost completat de 2 jucatori de la Kataroaie, Constantin Birsan si Stefan Latu.

Urmatorul concurs regional va avea loc la Piatra Neamt, pe 29 noiembrie cand speram ca jucatorii ieseni sa reediteze rezultatele din acest prim concurs.

In final transmitem traditionalele felicitari castigatorilor, si multumiri participantilor; Mult success pe mai departe in sezonul care tocmai a inceput!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *