Cristi Romila castiga Mastersul local cu nr 8

Cristi Romila castiga Mastersul local cu nr 8

Iata ca s-a incheiat si editia cu nr 8 a serii de darts, concursul traditional al orasului celor 7 coline, si odata cu el s-a incheiat si sezonul competitional 2012 – 2013.

Putem spune ca din nou am reusit sa ne autodepasim si sa cream o competitive acerba care a avut de toate, surprise, emotii, calcule peste calcule, dezamagiri, si in final un castigator, Cristi Romila care a reusit sa se impuna in finala impotriva lui Marius Tanasa, castigatorul sezonului regulat.

Surprizele placute ale acestei editii au fost Dorin Asaftei, Dan Anghel si Andrei Florea care, la prima participare au reusit sa se clifice chiar in primii 8, rezultat care ne bucura si ne pune mari sperante in ei.

De notat este si clasarea lui Florin Cristea pe locul 3, alaturi de Valentin Rusanovschi, acesta fiind cel mai bun rezultat de pana acum pentru Florin. Felicitari si la mai mare!!!

In ceea ce priveste editia nr 9, aceasta va debuta la inceputul lunii septembrie, si speram sa aduca cel putin la fel de mult spectacol ca aceata recent incheiata. Felicitari tuturor participantilor, si vacant placuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *