Dragos Hutanu si Oana Birsan castiga regionalul nr 4

Dragos Hutanu si Oana Birsan castiga regionalul nr 4

Inceput de an in forta pentru dartsul iesean, care in cel de-al doilea weekend din 2014 a gazduit concursul regional nr 4 al sezonului 2013-2014. Cu o prezenta de 32 de jucatori la masculin (record pe acest sezon!) si 6 la cel feminin, concursul organizat in capitala Moldovei a fost din nou la superlativ.

Pe langa premiile garantate de organizatori, cele mai mari din acest sezon, o surpriza foarte placuta si cu priza la public a fost concursul pentru spectatori, acolo unde Octav Tanasa, Iustin Ouatu si Roxana Cristea au reusit sa intre in posesia voucherelor puse la dispozitie de Club Play Again, gazda evenimentului. Ne bucuram foarte mult pt succesul acestei initiative si speram ca pe viitor sa avem ocazia de a recidiva.

Pe plan sportiv Piatra Neamt a reusit sa castige tot, Oana Birsan impunandu-se la feminin in timp ce Dragos Hutanu a adus primul titlu din acest sezon nemtenilor la concursul masculin. Iasi Darts Club a fost reprezentat de 23 de jucatori, cel mai sus ajungand Bogdan Racariu care a jucat finala,cedata cu 6-4. De mentionat si cele 3 locuri 3 adjudecate de sucevenii de la Razesii prin Dan Pavel, Ionut Simireanu si Vasilica Aldea la feminin.

Per total un concurs reusit, care a fost la inaltime prin conditiile de joc, organizare, numar de jucatori, premii,  implicarea publicului si spectacolul oferit la finale. Urmeaza o perioada destul de lunga in care vor fi doar cupe nationale, 4 la numar, din care 3 de categoria I, cel din martie avand loc chiar la Iasi acolo unde va asteptam in numar cat mai mare!!!  Urmatorul concurs regional va avea loc in luna mai, locatia urmand a se stabili ulterior.

Mult success pe mai departe iesenilor, si felicitari tuturor participantilor la regional. Multumim gazdelor de la Club Play Again, tuturor celor implicati in organizare si felicitari pentru un nou concurs reusit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *