Goana dupa Vouchere a ajuns la final

Goana dupa Vouchere a ajuns la final

Prima editie a concursului organizat in colaborare de clubul iesean, Federatia de Darts si Club Play Again a luat sfarsit odata cu etapa nr 4, disputata vineri 16 august, formatul foarte atractiv al concursului dar si premiile puse in joc contribuind la reusita deplina a proiectului.

Iasul a fost din nou la inaltime in ceea ce priveste prezenta, si nivelul de joc, reusind sa atraga 17 jucatori si un nr de 46 de prezente, fiind din acest punct de vedere egala Bucurestiului. Insa, poate cel mai important aspect, acest concurs constituituie rampa de lansare pt 8 jucatori care vor participa gratis la o regionala sau cupa din Campionatul National 2013 – 2014.

Marii castigatori au fost insa Mihai Balauca si Cristi Mihailescu, jucatori care si-au asigurat participarea la RIDO 2013 ocupand primele doua locuri in clasamentul general dupa cele 4 etape, primul fiind remarcatul acestei editii, reusind sa se impuna in 2 etape, si clasandu-se pe locul 2 in a treia etapa, plecand “acasa” cu trofeul pus in joc de organizatori pt castigatorul editiei.

Acestea fiind spuse felicitam inca o data toti participantii, si le uram spor la antrenamente, si traditionalul “joc bun”… la RIDO!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *