Iasi Darts Club

Asociația Club Sportiv Iași Darts Club este prima organizație sportivă din Iași ce promovează jocul de darts în orașul nostru și  oferă cadrul competițional ieșenilor pasionați de acest sport.

Clubul Sportiv Iasi Darts Club a luat fiinta in Mai 2011 din pasiunea unor ieseni pentru Darts, un sport relativ nou in Romania dar care atrage din ce in ce mai multi adepti.

Incepand cu septembrie 2011 Iasi Darts Club este afiliat la Federatia de Darts din Romania.

Pe 1 februarie 2011 membrii care urmau sa formeze Iasi Darts Club au pus bazele primului concurs de Darts la nivel local, “Seara de Darts” care a atras la start un nr de 48 de concurenti! Iar traditia continua, si in prezent fiind organizat concursul “Seara de Darts” cu etape saptamanale.
Luna martie 2011 a insemnat startul pentru concursul destinat echipelor de darts din Iasi “Echipa Momentului”.

26 februarie 2011 a intrat in istorie ca data la care a fost organizat primul concurs sub egida FDR in Iasi, Concursul Regional 5 Moldova CN 2010-2011, care a avut loc in Dublin Pub.
In luna Iulie 2012 se da startul unei noi competitii care revolutioneaza dartsul Iesean: Iasi Darts League
Iar in 15-16 februarie 2013 are loc la Iasi primul Concurs National organizat in orasul nostru; evenimentul s-a desfasutar in Viper Club si a adunat la start 77 de concurenti la masculin14 fete si 29 de echipe la dublu.

Iasi Darts Club participa cu succes la Campionatul National avand prezente in cele mai importante concursuri si calificari la toate editiile Romanian Masters organizate pana acum.

De asemeni a participat cu succes si la Concursuri internationale, sportivii sai avand printre altele intalniri cu jucatori de legenda precum Eric Bristow, Wayne Mardel si Martin Philips.
Printre principalele obiective ale clubului se numara:
continuarea popularizarii acestui sport pe plan local, prin toate mediile posibile
atragerea de noi membri
oganizarea de concursuri pt incepatori
contactarea ligiilor studentesti si popularizarea dartsului in randul studentilor
participarea cu succes, cu cat mai multi sportivi, la concursurile din Campionatul National
atragerea de sponsori/parteneri alaturi de club

 

In prezent clubul numara 12 membri si 38 de sportivi legitimati din judetele Iasi, Bacau Neamt si Vrancea.

In cazul in care doresti sa devii membru, sportiv legitimat sau partener Iasi Darts Club, doresti sa investesti in acest club, vrei sa instalezi un board in locatia ta, sau sa ne ajuti cu promovarea dartsului in comunitatea locala, ai idei care crezi ca ne-ar ajuta sau pur si simplu ai vrea sa iei legatura cu noi…