Iasul a inceput sezonul 2013 – 2014 la Darts

Iasul a inceput sezonul 2013 – 2014 la Darts

Dupa o vara lunga, plina de eveniente si schimbari in structura Clubului nostru dar si a modului de organzare a diferitelor  concursuri si cupe, ieri a inceput oficial sezonul 2013 – 2014, un sezon in care pornim la fel de optimisti la drum si speram sa depasim din nou asteptarile, ca in fiecare an.

Evenimentul a fost marcat de concursul inaugural “Cupa Play Again” care a adunat la start 26 de jucatori din Iasi dar si din tara printre care amintim: nemtenii Oana si Constantin Birsan, castigatorii regiunii Modova in sezonul precedent, noua achizitie a iesenilor: Cristi Nazare dar si surpriza, sibianul Eusebiu Rosu.

Cel care si-a adjudecat trofeul pus in joc a fost Vali Rusanovschi care s-a impus in finala in fata lui Marius Tanasa cu 6 – 3, aratand o forma destul de buna pt moment, podiumul a fost completat de Eusebiu Rosu si Cristi Nazare. Pe langa asta dorim sa subliniem atmosfera foarte placuta si amicala care a domnit in timpul concursului.

In incheiere uram  tuturor sportivilor ieseni un sezon cat mai bun si spor la joc incepand cu saptamana viitoare la concursurile locale, si multumim locatiei partenere Play Again si colaboratorilor pentru spijinul acordat si materialele puse la dispozitie!

Joc Bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *