Ora de Darts la Colegiul National “Mihai Eminescu” Iasi

Ora de Darts la Colegiul National “Mihai Eminescu” Iasi

Un moment important pentru viitorul dartsului iesean si poate chiar national avut loc joi 16 ianuarie odata cu serbarea zilelor Colegiului National Mihai Eminescu din Iasi, atunci cand Iasi Darts Club a fost prezent la prestigiosul liceu pentru un eveniment demonstrativ. Multa voie buna in randul celor care au ales sa vina la acest demonstrativ, dar si pentru cei 6 membri ai clubului care au prezentat  elevilor  sportul cu sageti.

Rezultatele nu s-au lasat asteptate, intre Iasi Darts Club si Colegiu punandu-se bazele unui parteneriat pentru un proiect privind dezvoltarea dartsului in Iasi. Primul pas va fi includerea unei ore de Darts pe saptamana in programul sportiv al colegiului, proiectul fiind organizat de Iasi Darts Club, reprezentat de Octavian Tanasa si supravegheat de dl Profesor Sorin Stefan caruia dorim sa ii multumim pentru colaborare.

Astfel speram ca fenomenul sa se dezvolte si catre celelalte colegii si licee din Iasi, iar viitorul dartsului din Romania sa fie asigurat de acesti tineri.

Multumim inca odata Colegiului National Mihai Eminescu si domnului Profesor Sorin Stefan si speram intr-o colaborare cat mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *