Romanian Darts Masters 2013

Romanian Darts Masters 2013

Ne aflam la finalul sezonului cu nr 7 a campionatului de Darts, sezon care va ramane in istorie pt Iasi care a fost gazda unei etape nationale, Turneul celor 7 Coline, concurs foarte apreciat la nivel national, pt conditiile oferite de organizatori, acesta fiind totodata si concursul national cu cea mai buna prezenta din sezon!.

Pe langa planul organizatoric la care am reusit sa ne ridicam la un nivel foarte bun, Iasul a reusit si pe plan sportiv rezultate notabile, bilantul fiind mai bun decat in anii precedenti.

Astfel Iasul a avut 2 calificati (din 3) direct in grupele finale (primii 32), este vorba de Vali Rusanovschi si Cristi Romila, acesta din urma reusind sa ajunga pana pe locul 9, dupa ce in prima zi a reusit sa “iasa” dintr-o grupa cu campionul en-titre Bila Cimpoca, Nae Cecati si Adrian Vasai.

Pe langa cei doi s-au mai calificat la Mastersul organizat in Targu Mures (lucru care incepe sa devina traditie) Vali Ciacaru, Iulian Petac si Marius Tanasa, ultimii doi, din motive personale neputand participa.

Surpriza placuta pt toata lumea a fost Adriana Ciacaru (ex Paval) care a reusit o evolutie buna, urcand pana pe locul 5, la un pas de a urca pe podium.

In concluzie, un an cu multe realizari pt Iasi Darts Club, care ne obliga la obiective si mai indraznete pt anul urmator.

Felicitari tuturor celor care au participat si au reprezentat clubul sau Iasul in Campionatul National 2012 – 2013 si ne vedem in toamna pt a o lua de la capat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *