Romanian Masters 2014

Romanian Masters 2014

Targu Mures va fi din nou gazda ultimului eveniment din Campionatul National de Darts 2013 – 2014, acolo unde cei mai buni 48 de jucatori din acest sezon se vor infrunta pentru mult ravnitul titlu de campion national.

Iasi Darts Club este foarte bine reprezentata si in acest an nu mai putin de 10 sportivi reusind sa se califice pentru acest ultim act, 8 in campionatul Masculin si 2 in cel Feminin. Dintre acestia Cristian Romila si Cristi Nazare reusind sa intre in prima urma valorica, primul reusind si performanta de a se situa pe primul loc al clasamentului regional la sfarsitul acestui sezon.

Pe langa acestia, au mai reusit calificarea: Iulian Petac, Marius Tanasa, Vali Rusanovschi, Vali Ciacaru, Sorin Livint si Catalin Ciubotariu, pt ultimii doi, dar si pt Cristi Nazare fiind ultima competitie sub culorile Iasului. La competitia Feminina Iasi Darts Club va fi reprezentata de cele doua sportive Adriana Ciacaru si Andreea Lingurariu.

In speranta unor rezultate cat mai bune uram mult succes si spor la antrenamente iesenilor,  si ii felicitam pentru efortul depus in decursul acestui an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *