Seara de Darts editia 10 la final

Seara de Darts editia 10 la final

Poate  cea mai controversata editie a concursului local Seara de Darts a ajuns la final. A fost a zecea editie a concursului care a debutat in urma cu mai bine de trei ani, si a care ne face o deosebita placere sa constatam ca are ecou si in alte orase, care au ales sa foloseasca aceeasi sintagma pt a denumi concursurile lor de casa.

A fost o editie plina de evenimente, controverse, surprize si suspans pana in ultima etapa. Printre momntele culminante amintim: Ziua Iasi Darts Club, serbata in etapa 5, pacaleala de 1 aprilie pusa la cale de cei 3 jucatori chiar in ultima etapa, atunci cand s-a stabilit si castigatorul sezonului regulat, Octavian Tanasa, care a profitat de avantajul legaverajului, el avand acelasi nr de puncte ca si Vali Rusanovschi, ocupantul locului 2. Surprizele au fost un alt element important in aceasta editie,  dintre ele reamintim, etapa castigata de Marius Pantea, revenirea lui Ciprian Apachitei, Vali Rusanovschi  a fost foarte aproape sa castige sezonul regulat fara sa fi castigat vreo etapa din cele 12.

De asemeni aceasta editie a adus si un nou castigator al Mastersului, Florin Cristea reusind primul succes din cariera dupa ce a i-a invins pe fostii campioni, Cristi Romila si Vali Rusanovschi.

Sezonul regulat, castigat la limita de Octavian Tanasa a adunat 46 de jucatori, pe care ii asteptam cu interes si in editia urmatoare, care va incepe pe 29 aprilie si foarte probabil va avea un numar redus de etape.

Felicitari tuturor participantilor, celor calificati la Masters, si bineinteles castigatorilor Octavian Tanasa si Florin Cristea. Ne vedem la editia 11!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *