16 februarie 2013

16 februarie 2013, va ramane in istorie pentru Iasi ca data in care a gazduit pentru prima oara un concurs national de darts. Alaturi de Federatia de Darts din Romania si de gazdele de la Viper Club organizatorii de la Iasi Darts Club au reusit sa atraga la linia de start un nr de 77 de concurenti la masculin si 14 la feminin.

Ne-am bucurat de prezenta unor jucatori importanti din lumea dartsului romanesc, toti componentii echipei nationale si membrii din staff-ul federatiei, dar si mai mult ne-am bucurat de atmosfera placuta de la concurs, acesta decurgand fara probleme deosebite sau evenimente negative.

Ca si joc s-au distins clar componentii Hunters Darts Club, care s-au impus in ambele concursuri masculine prin poate cel mai experimentat jucator roman la ora actual si capitan al echipei nationale, Vlad Popa, care a dispus de colegul sau de club, Stefan Toma la simplu, in timp ce la concursul de dublu, a castigat alaturi de Alex Stoian, in fata reprezentantilor Kronstadt Brasov: Adrian Frim si Eusebiu Rosu.

Concursul feminin a fost adjudecat de Silvia Nedelcu (Transilvania Masters) care a dispus de Oana Mutu (Kataroaie Piatra Neamt) in finala.

In final, nu ne ramane decat sa multumim tuturor partenerilor si sponsorilor, intr-o ordine aleatoare si speram sa nu uitam pe nimeni: Master Lux, TigaraElectro.ro, Rodotex, Directia Judeteana pt Tineret si Sport Iasi,  Mamma Mia, Hotel Ceramica,  Antena 1, Impact Fm, Ziarul de Iasi, Inoras.ro, Iasi4u si tuturor oamenilor care au stat in spatele organizarii acestui eveniment (nu o sa ii enumar din motive pe care ei le stiu).

Multumim inca o data tuturor participantilor, Felicitari castigatorilor, si va mai asteptam pe la Iasi!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *