Cristi Romila se impune in primul Concurs Regional al sezonului

Cristi Romila se impune in primul Concurs Regional al sezonului

Inceput bun cu rezultate deosebite pentru jucatorii ieseni la primul Concurs Regional din acest sezon, trei din cei doisprezece jucatori care au reprezentat Iasi Darts Club reusind sa se claseze pe podium ,iar alti 3 clasandu-se pe locul 5.

Evenimentul desfasurat in The Mind Caffe, Bacau a avut 23 de participanti la concursul masculin si 4 la cel feminin, si s-a desfasurat mai repede decat era programat pentru a facilita participarea Oanei Birsan si a Suzanei Neagu cu Echipa Nationala la Winmau World Masters 2013 ocazie cu care le uram multa bafta fetelor si Joc Bun!

Cristi Romila a fost vedeta acestui eveniment dupa ce a reusit, pt prima oara in cariera, sa castige un concurs in Campionatul National. Acesta s-a impus, scor 6-3 in finala in fata lui Ionut Simireanu (Suceava), romanul cu cea mai buna clasare la RIDO 2013.

Tabloul a fost completat de locurile 3 obtinute de Vali Rusanovschi, si proaspata achizitie a iesenilor Cristi Nazare, in vreme ce Catalin Ciubotariu, Marius Tanasa si Andrei Florea au ocupat locul 5.

In concursul Feminin Suzana Neagu (Darts Club Kataroaie) a reusit sa se impuna fara drept de apel in fata Oanei Mutu dupa o finala fara istoric, scor 5-1.

Acest concurs a a reprezentat si un debut din punct de vedere organizatoric, Club Darts Bacau (filiala Iasi Darts Club din orasul lui Bacovia) reusind sa se achite cu brio de partea logistica. Un alt lucru de mentionat a fost afilierea sucevenilor de la Razesii Darts Club pt care acest concurs a reprezentat debutul oficial in Campionatul National, reusind sa marcheze ocazia, asa cum am vazut, cu un loc 2 obtinut de Ionut Simireanu.

Cum acest campionat s-a anuntat ca fiind foarte alert, urmatorul concurs va avea loc in 3 saptamani la Piatra Neamt unde speram ca rezultatele sa fie cel putin la fel de bune pentru sportivii ieseni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *