Final de sezon pentru dartsul iesean

Final de sezon pentru dartsul iesean

Odata cu incheierea celei de-a 11-a editie a Iasi Darts Masters a inceput si binemeritata vacanta pentru jucatorii ieseni care incheie un sezon plin de concursuri si realizari.

A fost sezonul in care iasul a punctat pe toate planurile, atat local, acolo unde am reusit sa atragem noi jucatori, am organizat 3 editii a Serii de Darts castigate de Cristi Romila, Florin Cristea si Daniel Profir, 2 editii de Liga , ambele castigate de Bogdan Racariu care a intrat definitiv in posesia Trofeului Ligii si Cupa Unirii castigata de Octavian Tanasa. In Campionatul National Iasul a organizat 2 concursuri regionale si Iasi Darts Cup, care s-a bucurat de un succes rasunator in randul jucatorilor si colaboratotilor.

Pe plan sportiv Iasul a reusit calificarea la Romanian Masters cu 10 jucatori (8 la Masculin si 2 la Feminin), dupa ce in timpul sezonului a reusit un loc 5 la o cupa de categ 1 prin Florin Cristea, aceasta fiind una din cele mai mari performante ale unui sportiv iesean la cupele de categ 1. La nivel Regional Iasi Darts Club a avut reprezentanti in toate finalele Masculine din acest an, reusind sa se impuna in 2 randuri, la Bacau prin Cristi Romila, si la Suceava prin Marius Tanasa; un lucru inedit, Finala regionalei 3 s-a disputat intre doi sportivi ieseni. De asemeni in competitiile feminine am avut o reprezentanta in finala regionalului 3, Adriana Ciacaru.

Toate aceste performante nu ar fi fost posibile fara munca si sacrificiul jucatorilor si a oamenilor de langa club, iar pe aceasta cale dorim sa le multumim si sa ii felicitam pentru tot.

Un rol deosebit de important l-au avut sponsorii si colaboratorii: Play Again, Fitterman Pharma, Master Lux, BRD, Cotnari, BrainStorm Media, Total Sign, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport, SpotOn TV, Antena 1, Impact FM, InOras.ro, Iasi Live, Ziarul de Iasi, carora dorim sa le multumim pt sprijinul acordat, iar cum gandurile zboara deja spre viitorul sezon, ne dorim colaborari cel putin la fel de benefice si in sezonul urmator.

Si daca tot ne-am referit la viitor, deja gandurile noastre se indreapta spre campiontul urmator, care va incepe in luna Septembrie si care speram sa fie cel putin la fel de bogat in realizari!

Vacanta placuta! 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *