Hat-trick Costel Nechifor!

Hat-trick Costel Nechifor!

Concursul Regional 3 Moldova desfasurat la Iasi sambata 10 Ianuarie 2015, in organizarea clubului local Iasi Darts Club, a adunat la start 36 de sportivi pasionati ai sportului cu sageti.

In competitia masculina, in care s-au inscris 31 de jucatori, Costel Nechifor si Bogdan Enache au confirmat forma buna in care se afla. Cei doi jucatori din Galati legitimati la Iasi Darts Club au fost imbatabili pana in ultimul act si astfel si-au disputat finala concursului. Costel Nechifor a castigat din nou si reuseste Hat-trick-ul, cu 3 finale regionale castigate din tot atatea disputate.

La feminin cele 5 jucatoare inscrise in competitie au jucat in format tip grupa si la finalul jocurilor Oana Birsan de la Kataroaie Piatra Neamt si-a adjudecat victoria de etapa dupa ce si-a depasit, rand pe rand, toate adversarele.

Sportivii ieseni au mai obtinut un loc 3 prin Bogdan Racariu si un loc 5 prin Florin Boca.

Felicitari castigatorilor Costel Nechifor si Oana Birsan, dar si celorlalti jucatori care au contribuit la reusita concursului Regional 3 Iasi.

Urmatoarea intalnire din calendarul Campionatului National 2014-2015 este concursul Regional 4 Moldova, care se va desfasura la Bacau pe data de 7 Februarie. Pana atunci “sa va mearga drept la tinta!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *