Laszlo Kadar isi apara titlul la Iasi Darts Cup

Laszlo Kadar isi apara titlul la Iasi Darts Cup

…a avut loc si cea de-a patra editia a Iasi Darts Cup, eveniment organizat de clubul local Iasi Darts Club in colaborare cu Viper Club si Federatia Romana de Darts. Evenimentul s-a bucurat de o vizibilitate foarte buna in acest an, pe langa partenerii media carora le multumim pe aceasta cale (Impact FM, Ziarul de Iasi, Spot on TV) a fost prima editie a Iasi Darts Cup transmisa prin stream online. O promovare foarte buna dar si transmiterea mai multor meciuri din fazele finale a dus la un numar destul de mare de vizionări.

Revenind la eveniment, au fost 58 de inscrisi din toate colturile tarii la concursul Masculin si 16 la cel feminin, Iasi Darts Club participand cu 13 jucatori la Masculin si 4 fete. Reprezentantul Targ Muresenilor de la Helios, Laszlo Kadar a reusit sa isi apere titlul castigat anul trecut impunandu-se in finala in fata lui Cristian Cimpoca din Bucuresti. Concursul feminin a fost castigat de Cristina Gherghina de la Dreamers Bucuresti care a dispus in finala de Codruta Ciofu legitimata la Darts Club Kataroaie.

Cea mai buna performanta a jucatorilor de la Iasi Darts Club a fost obtinuta de Costel Nechifor care a ajuns pana in semifinalele competitiei acolo unde a fost invins de Cristian Cimpoca.

Evenimentul a fost presarat si cu multe momente amuzante si mini-concursuri organizate de sponsorii nostri.

In final dorim sa multumim tuturor celor implicati in organizare, tuturor participantilor, Viper Club pentru gazduire, Directia Judeteana pt Sport si Tineret, Partenerilor Media, si nu in ultimul rand sponsorilor Ciuc Premium si Schwartzhog.

Multumim si ne vedem in 2017 pt editia cu numarul 5!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *