O saptamana plina de evenimente la Iasi

Saptamana aceasta vor avea loc 2 evenimente foarte importante pentru dartsul Iesean; Pt inceput orasul celor 7 coline isi va desemna cei mai in forma jucatori, in cadrul Iasi Darts Masters 7 , finala celei de-a 7 editii Seara de Darts.

A fost cel mai frumos si disputat sezon regulat al concursului local, care a stabilit si 2 recorduri de participare: Cea mai buna Participare 51 de participanti pe parcursul celor 12 etape, totul culminand cu etapa 8, cand au fost 35 de participanti la piramida de marti.

Mastersul cu nr 7 va avea desfasurarea clasica, urmand a se desfasura pe durata a doua zile Marti 2 aprilie – incepand cu ora 7, Grupele Prelininare, iar Miercuri 3 aprilie de la aceeasi ora, grupele finale si Finala.

Sambata 6 aprilie, un alt eveniment foarte important pentru noi va avea loc, in locatia devenita “de casa” pentru cei mai multi jucatori din Iasi, Play Again – Palas Mall. Regionalul 5 Moldova – un concurs foarte important pt regiune, care urmeaza sa stabileasca si numarul de participanti la Romanian Masters, concurs la care ne bazam pe participarea tuturor amatorilor din oras!, pe langa obisnuitele participari ale jucatorilor ieseni ce lupta pt calificare si a colegilor din Piatra Neamt, Bacau si Suceava.

Daca pe langa aceste evenimente de o importanta deosebita mai adaugam si saptamana 13 din sezonul regulat al Iasi Darts League, putem spune ca e o saptamana dedicata Darts-ului in Iasi!

Mult succes sportivilor la antrenamente si ne vedem la Board!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *