Punct final de sezon Iasi Darts Club

Punct final de sezon Iasi Darts Club

Iata ca s-au incheiat si fazele finale ale ligii iesene de darts, competitie la care au luat parte 21 de jucatori, in cele doua ligi valorice.
Marele castigator al acestei editii a fost Marius Tanasa care, dupa esecul din finala editiei precedente a reusit sa se impuna in finala play-off-ului de anul acesta cu scorul 5-3 la seturi in fata revelatiei Costel Taga. Ceilalti doi participanti la play-off au fost Octavian Tanasa si castigatorul editiei precedente Mihaita Iordache.
Au fost stabiliti si participantii la urmatoarea editie a ligii 1. Astfel in urma retrogradarii directe Marius Pantea si Florin Tanasa vor juca in liga 2, in timp ce Daniel Necula a reusit promovarea in Liga 1. De asemenea, in urma deciziei altor 2 jucatori de a nu juca in liga 1 in sezonul urmator, a fost organizat un play-out extins, in urma caruia Valentin Rusanovschi si-a pastrat locul in prima liga iar Florin Boca si Daniel Andone au reusit si ei promovarea.
Odata cu incheierea acestei editii de liga a ajuns la final si sezonul 2014-2015 si Iasi Darts Club intra oficial in vacanta, iar sezonul nou va reincepe ca de obicei in luna septembrie.

Multumim tuturor jucatorilor, colaboratorilor si partenerilor pentru participare si pentru tot suportul acordat in editia recent incheiata si ne revedem plini de elan sezonul urmator!

Nu in ultimul rand, felicitari jucatorilor care si-au atins obiectivele la nivelul competitiilor interne: Marius Tanasa, Daniel Necula, Florin Boca, Daniel Necula si de ce nu si Valentin Rusanovschi care a reusit mentinerea in primul esalon, dar si jucatorilor care au obtinut rezultate notabile in campionatul national: Costel Nechifor – locul 9 si Simona Chiriac – locul 5.
Pana la reintalnirea cu darts-ul iesean vacanta placuta tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *