Punct final in sezonul regulat al Iasi Darts League

Punct final in sezonul regulat al Iasi Darts League

Saptamana 14 a fost si ultima in sezonul regulat al ligii de darts iesene. Putem spune ca a fost cea mai reusita de pana acum cu o participare foarte buna, si cu toate meciurile jucate.

Deznodamantul urmeaza sa il aflam la o data pe care o vom anunta ulterior, insa ceea ce stim sigur este ca:

Participantii la Playoff sunt: Cristi Romila, care il va infrunta pe Bogdan Racariu; Vali Rusanovschi care va incerca sa-si apere titlul, iar pentru asta va trebui sa treaca prima oara de nemteanul Cristi Nazare.

Retrogradatii din Liga 1 sunt Ilie Nastasa si Florin Boca, acestea urmand a fi inlocuiti de castigatorii ligii 2 Emil Bors si Madalin Dancianu, care s-au dovedit a fi cei mai buni din seria lor.

In liga 3 va juca de sezonul urmator Ionut Tudose, retrogradat din liga 2, liga care va fi completata de proaspat promovatii, Sorin Livint si Florin Cristea, cel de-al 3-lea loc urmand sa fie ocupat de castigatorul meciului de baraj Alin Dionisian – Mihaita Iordache.

Felicitam toti participantii pentru un joc bun si un spirit placut in care s-a desfasurat aceasta competitie, si va asteptam in Septembrie cand va incepe editia cu nr 4, poate cu noi participanti si cu noi ambitii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *