Regional 3 Moldova

Regional 3 Moldova

Iasi Darts Club va invita din nou la darts!

Concursul Regional 3 Moldova este evenimentul traditional de acum, al inceputului de an calendaristic. Si de aceasta data, Iasi Darts Club are placerea de a va invita la concursul de darts din calendarul Campionatului National 2014-2015, eveniment organizat de clubul nostru sub patronajul Federatiei de Darts din Romania si care va avea loc sambata 10 Ianuarie 2015, incepand cu ora 12:00 in locatia obisnuita, Play Again Casino – Palas Mall Iasi. Inscrierile in concurs se vor face incepand cu ora 10:00, in locatia mentionata.

Intrarea spectatorilor la eveniment este libera si in consecinta va asteptam in numar cat mai mare pentru a va sustine favoritii!

Tinuta: Camasa sau tricou polo, pantaloni si pantofi inchisi la culoare. Nu sunt acceptati pantalonii de tip blue jeans.

Format: Steel darts, 501, intrare simpla, iesire cu o dubla. Masculin – primul la 4 leg-uri, semifinalele primul la 5 leg-uri, finala primul la 6 leg-uri. Semifinalele si finala se joaca cu diferenta de doua leg-uri. Feminin: prima la 4 leg-uri, finala prima la 5 leg-uri cu diferenta de doua leg-uri.

Taxa de participare: 50 lei pentru concursul de masculin si 40 lei pentru concursul feminin

Participare: Pot participa doar jucatorii legitimati la Federatia de Darts din Romania. Pot participa si jucatori nelegitimati ce nu au participat la alte competitii.

Premii: Cota parte din taxele de participare, atat la concursul masculin, cat si la cel feminin. La o participare mai mare de 32 de concurenti se premiaza primii 8, iar la o participare mai mica se premiaza primii 4. Premiile se impoziteaza conform codului fiscal in vigoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *