RIDO 2013

RIDO 2013

Ca in fiecare an, ultimul weekend al lunii septembrie a marcat, traditionalul de acum Romanian International Darts Open, cu siguranta cel mai important eveniment al anului pentru dartsul din  romania, care a ajuns déjà la cea de-a parta editie. Acest eveniment, care pe langa cartea de vizita oferita Romaniei, acorda sansa jucatorilor de a evolua in compania unor jucatori valorosi pe care ii puteam urmari doar la televizor, sau pe canalele obisnuite (jucatorii de darts stiu de ce…).

In acest an FDR a reusit sa aduca la Bucuresti pe nimeni altul decat capitanul echipei Angliei Tony O’Shea, Darryl Fitton si Olandezul Jimmy Hendrix, primul reusind sa si castige competitia dotata cu premii de 6000 euro, si care a adunat aproape 250 de jucatori din toata Europa. Romanii cu cele mai bune evolutii au fost campionul en-titre Alex Stoian si suceveanul Ionut Simireanu, care s-au clasat pe locul 9.

Iasi Darts Club nu putea lipsi de la acest eveniment, si a aliniat 11 jucatori si 2 echipe la start, cea mai buna performanta fiind la echipe, acolo unde Vali Ciacaru si Marius Tanasa au reusit sa termine pe locul 17 in concursul castigat in cele din urma de Alex Stoian si Vlad Popa.

Dupa cum probabil este cunoscut, FDR a obtinut organizarea celui de-al doilea Open in acest an Romanian Clasics in luna Ianuarie, insa pana atunci mai sunt multe ore de antrenament!

In final felicitam toti participantii, si organizatorii pentru rezultatele obtinute, si ne vedem in Campionatul National 2013 – 2014!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *