Un nou succes al iesenilor la Regional

Un nou succes al iesenilor la Regional

Rezltate deosebite pentru Iasi Darts Club la Regionalul care a avut loc in acest weekend la Suceava, trei din cei patru finalisti fiind din Iasi.

Intr-o locatie care s-a ridicat la standardele evenimentului si cu o prezenta buna (f aproape de muntenia) evenimentul a fost cel mai reusit concurs din acest an competitional, gazdele reusind sa impresioneze prin organizare. Chiar daca bucovinenii au fost putin dezamagiti de eliminarea varfului de lancie, Ionut Simireanu inca din faza sferturilor,  acestia au avut motive de bucurie, dupa victoria de efect a Mirelei Iftode in concursul feminin,  locul 2 fiind adjudecat de Adriana Ciacaru, reprezentanta iesenilor.

Potul cel mare a apartinut totusi iesenilor, care au avut in premiera o finala disputata intre doi sportivi din orasul celor sapte coline. Victoria a apartinut fara drept de apel lui Marius Tanasa care l-a invins cu 6-0 pe Cristi Romila, care insa datorita performantei obtinute a revenit in fotoliul de lider al Moldovei.

Cu alte cuvinte a fost un concurs foarte reusit, cu meciuri pe muchie de cutit si intoarceri spectaculoase de scor, dar si cu o atmosfera deosebita, asa cum meritam.

Sincere felicitari gazdelor pt organizare, si sportivilor ieseni pt rezultate. La mai mare!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *